Sabtu, Jun 01, 2013

Akhir Piala Fa 2013 : Kelantan jumpa JDT

Johor Darul Takzim menepati ramalan apabila berjaya melangkah ke final Piala FA 2013 menerusi peraturan gol ditempat lawan walaupun tewas 1-2 keatas Pahang pada perlawanan Separuh akhir kedua.

Johor DT bakal bertemu juara bertahan,Kelantan pada 29 jun ini di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Ayuh The Red Warrios misi balas dendam kekalahan dalam perlawanan Liga Super bakal dilunaskan.

Penyokong Johor DT tunggu kami...

...THIS IS PANTAI TIMUR...

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jdt jgn hrp nk julang piala fa,piala sahidan kassim pun mu x lyk

Tanpa Nama berkata...

JDT kaloh xsoh dok harap kow mene lh xkn mene pn..piala FA akn jd mlik TRW..gomo kelate gomo

Tanpa Nama berkata...

FO

Tanpa Nama berkata...

Aku bukan fan JDT mahupun RW, tapi aku malu la tgk fan2 fanatik ni, belajar respek team dan penyokong lain la. kalah menang adat perlawanan, tak perlu nak hina sana hina sini, jgn la serapkan mentaliti kampung dalam areana bola sepak kita. walaupun JDT kalah sekalipun tak perlu la hina mereka, sama2 atlet ma..respect sikit la bro..tak yah nak kutuk2..piala FA je pun, kalau world cup tu tak apa la..